ASUS si Google anunta varianta alba a noului Nexus 7

Data publicarii: 11-12-2013 | IT&C

ASUS si Google au anuntat astazi varianta alba a noului Nexus 7. Tableta ruleaza Android 4.4 KitKat, cea mai recenta versiune a celui mai popular sistem de operare mobil.

Noul Nexus 7 este un produs de succes, fiind apreciat la nivel mondial inca de la aparitia sa in iulie 2013. Noua varianta cromatica pe alb ii va spori popularitatea. Cel mai recent update de firmware la Android 4.4 aduce cu sine o multime de functii noi si performante imbunatatite, ce se potrivesc perfect cu puterea si portabilitatea tabletei.

Cu un ecran IPS Full HD, incredibil de clar, si un procesor Qualcomm Snapdragon S4, Nexus 7 poate profita de avantajele noilor functii din Android 4.4, precum interfata tactila imbunatatita si multitasking-ul mai rapid. 

Android 4.4 - design imersiv si mai multa putere

Android 4.4 introduce o interfata grafica cu un design mai simplu si imbunatatiri subtile, pentru a perfectiona experienta utilizatorului. Informatiile sunt prezentate mai clar, iar modul de vizualizare full-screen ofera o informatie cu adevarat imersiva atunci cand sunt rulate fotografii, filme, jocuri, harti si carti. Butoanele de navigatie pot fi restaurate instant printr-o simpla glisare. Performanta multitasking creste prin optimizarile memoriei, astfel incat Android 4.4 va rula fluid aplicatiile, oricat de ridicate ar fi cerintele acestora. Performanta touchscreen este de asemenea imbunatatita pentru un raspuns mai rapid si mai precis. 

Perfect pentru oamenii aflati in miscare, Android 4.4 integreaza suportul pentru Google Cloud Print, permitand utilizatorilor sa imprime documente, email-uri, pagini web si fotografii direct de pe Nexus 7 prin Wi-Fi sau Bluetooth la orice imprimanta disponibila. Imprimantele cu aplicatii in magazinul Google Play pot fi, de asemenea, utilizate. 

Nexus 7 si Android 4.4 - un parteneriat perfect

Dezvoltat de ASUS si Google, noul Nexus 7 este tableta de 7 inci cu cel mai clar ecran. Nexus 7 are incarcare wireless care elimina cablurile incomode. Construita pentru a oferi tot ce-i mai bun de la Google, intr-un pachet incredibil de subtire ce se potriveste perfect in palma, noul Nexus 7 dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core cu 2GB memorie RAM. Ecranul Full HD ofera 2,3 milioane de pixeli si o densitate uimitoare de 323ppi.

Tehnologia ASUS TruVivid imbunatateste culorile si luminozitatea, in timp ce display-ul IPS ofera un unghi de vizualizare de 178 de grade. 

Preturi si disponibilitate

Noul Nexus 7 alb va fi disponibil in variante cu 16GB si 32GB, la aceleasi preturi ca si cele negre. Produsul va ajunge in Romania anul viitor.

Specificatiile complete sunt disponibile la adresa http://www.asus.com/Tablets_Mobile/Nexus_7_2013.

Pentru mai multe informati despre Android 4.4, KitKat, va rugam sa vizitati http://www.android.com/versions/kit-kat-4-4/.