Primele obligatiuni intra joi pe Sistemul Alternativ de Tranzactionare al BVB

Data publicarii: 16-07-2015 | Bursa

Obligaţiunile emise de C&V Water Control (CVW18) sunt primele care se listează joi pe segmentul de piaţă destinat obligaţiunilor din cadrul Sistemului Alternativ de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

C&V Water Control a finalizat în data de 23 aprilie o ofertă de vânzare obligaţiuni prin intermediul unui plasament privat în care au fost vândute un număr de 1.900 de obligaţiuni, în valoare cumulată de 1,9 milioane lei. Obligaţiunile au o maturitate de 3 ani şi o dobândă fixă de 12% pe an, plătibilă trimestrial, iar fondurile atrase de companie sunt necesare pentru susţinerea capitalului de lucru.

Obligaţiunile au fost cumpărate de 15 investitori, dintre care 14 investitori persoane fizice şi un investitor persoană juridică. Listarea emisiunii de obligaţiuni a fost asistată de SSIF Broker (BRK). Potrivit unui comunicat al BVB remis AGERPRES, C&V Water Control are un capital social de 200.200 lei, divizat în 1.001 acţiuni cu o valoare nominală de 200 lei.

C&V Water Control a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9 milioane lei (2 milioane euro), cu 11% mai mică decât în 2013, dar pentru acest an compania prognozează o cifră de afaceri de 22,4 milioane lei.

AGERPRES

Tag-uri: