Dezbatere privind inventiile romanesti, organizata saptamana viitoare de INACO

Data publicarii: 10-11-2017 | Economie

Initiativa pentru Competitivitate - INACO organizeaza pe 14 noiembrie, la Academia de Studii Economice, o dezbatere cu tema "Romania inventiva. Romania competitiva. Topul inventiilor romanesti cu impact in economia reala".

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Forumul Inventatorilor Români, ASPES, CEC Bank și Facultatea REI — Academia de Studii Economice.

Potrivit organizatorilor, la dezbatere au fost invitați reprezentanții instituțiilor publice responsabile — Guvern, OSIM, Parlament, Administrația Prezidențială, reprezentanții universităților, academiilor de cercetare, inventatorii români cu cele mai remarcabile brevete de invenție care au potențial în economia reală, reprezentanții patronatelor, camerelor de comerț, mediului bancar, sindicatelor, societății civile și mass-media.

Inițiativa pentru Competitivitate este o comunitate non-profit de manageri, consultanți, analiști, experți în domeniul economic, conectată la rețeaua de specialiști în economia de stat și privată din România.

INACO intenționează să sprijine prin analiză, investigație, cercetare și propunerea de soluții ridicarea nivelului de competitivitate economică al instituțiilor publice și al mediului de afaceri din România.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: