Peste 100 de universitati de top vin la Bucuresti

Data publicarii: 23-02-2007 | HR/Cariere
Peste 100 de universitati de top vin la BucurestiCel mai mare eveniment de informare si interactiune dedicat tinerilor romani interesati de studii universitare si post-universitare internationale -Romanian International University Fair (RIUF) - isi redeschide portile in perioada 10-11 martie 2007, la Teatrul National "I. L. Caragiale" din Bucuresti. Cele peste 100 de universitati participante la RIUF ofera programe de studii universitare, master si doctorat, programe de MBA si centre culturale si de informare ce reprezinta sisteme educationale internationale.

De asemenea, vor fi prezente si organizatii ce ofera materiale si servicii de consiliere, dar si burse si credite pentru studii universitare sau post-universitare. In plus, participantii se pot inscrie la seminarii, prezentari, sesiuni de informare, conferinte, dezbateri si lansari de carte.

In acest an, Franta va fi prezenta la RIUF de peste 30 de institutii de invatamant de top.

Acest targ isi doreste sa prezinte tinerilor romani cum se plica pentru un program international, cum se pregateste un dosar de admitere, cum se pot finanta taxele de scolarizare, cum este viata ca student in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta sau Germania si care sunt oportunitatile de cariera, a declarat coordonatorul proiectului RIUF, Alexandru Ghita.

Integral in Banii Nostri

Ultimele stiri pe BankNews.ro: