Arhiva » August 2006 » 05 August 2006

Toate stirile publicate in data de 05 August 2006 | 5 de inregistrari

 • Primele obligatiuni bancare fara succes

  Investitorii nu au dat navala la oferta bancii Carpatica. Emisiunea nu era garantata, iar pe piata exista concurenta cu IPO-ul Transelectrica. In ciuda unei dobanzi atractive (BUBID+BUBOR la sase luni, plus o bonificatie de 1,75%), in primele doua saptamani se vandusera sub 20% din obligatiuni.

 • Eroarea din Codul Fiscal, rezolvata printr-o erata data in Monitorul Oficial

  Parlamentul va trimite o erata la Monitorul Oficial sau in ultima instanta va initia un act normativ pentru a rezolva inadvertenta din Codul Fiscal pentru ca Finantele au sesizat greseala inainte de a fi trimisa legea spre publicare, au declarat pentru NewsIn, oficiali din Ministerul Finantelor.

 • Marii asiguratori ai lumii urmaresc achizitii locale in piete noi

  Mai mult de jumatate din companiile din industria globala a asigurarilor intentioneaza sa intre pe piete noi prin achizitii, releva un studiu realizat de KPMG si dat publicitatii ieri, site-ul web al organizatiei.

 • Strainii au liber la titluri de stat

  De la 1 septembrie, leul va fi deplin convertibil

 • La bursa din Sibiu s-au tranzactionat 63.049 contracte

  Primele patru sesiuni de tranzactionare din august, de la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri din Sibiu, s-au caracterizat printr-o lichiditate buna, volumul de transfer cifrandu-se la 63,049 contracte fututures si options cu o valoare echivalenta in lei de peste 126 milioane, informeaza BMFMS.