Arhiva » Iunie 2020 » 09 Iunie 2020

Toate stirile publicate in data de 09 Iunie 2020 | 3 de inregistrari

  • Libra Internet Bank isi actualizeaza sistemul de core-banking pentru a dezvolta noi aplicatii utile clientilor

    Libra Internet Bank și-a finalizat cu succes upgrade-ul sistemului său informatic, devenind prima bancă din țara noastră care își actualizează sistemele la ultima versiune R19 a soluției de core-bankingT24 transact, unul dintre liderii mondiali în domeniu. În acest sens, au fost introduse module și funcționalități noi care vor permite procesarea mai rapidă a operațiunilor, facilitând, în același timp, dezvoltarea de noi soluții inovatoare pentru clienți.

  • Profit de peste 114 milioane lei pentru CEC Bank în primul trimestru al acestui an

    CEC bank, instituția bancară cu cea mai mare tradiție pe teritoriul României, beneficiara și celei mai extinse rețele de sucursale pe teritoriul țării noastre, anunță un profit de 114,1 milioane de lei la sfârșitul primului trimestru al acestui an, profit care a înregistrat o creștere de 26% față de perioada similară a anului trecut.

  • TBI Bank a inregistrat un profit net de aproape 23 milioane euro in 2019

    Potrivit cifrelor oficiale, în anul 2019 profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58%, atingând nivelul record de 22,9 milioane euro. Instituția financiară a înregistrat astfel creșteri peste media pieței în majoritatea segmentelor de business, activele ajungând la 465 milioane euro, un având un avans de 17% comparartiv cu cifrele publicate pentru anul precedent.