Arhiva » Iunie 2021 » 04 Iunie 2021

Toate stirile publicate in data de 04 Iunie 2021 | 3 de inregistrari

  • Daikin: Locuințele viitorului vor avea un consum de energie aproape zero

    Daikin, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de încălzire și răcire, cu o experiență de aproape un secol în domeniu, contribuie la reducerea amprentei de carbon pe care o lasă clădirile rezidențiale, susținând creșterea ponderii echipamentelor ce folosesc energie regenerabilă la 40% până în 2030.

  • Sondaj: Aproape 88% dintre angajatii din Romania cred ca birourile vor exista si in viitor

    Potrivit unui sondaj realizat recent de Genesis Property în rândul a peste 1100 de angajați din toată țara, după un an și jumătate de lucru în mare parte de la distanță, românii cred în continuare că biroul va avea un rol important în viața lor și în perioada care va urma pandemiei de Covid-19. De altfel, 88% dintre aceștia cred că biroul va exista și în viitor, cei mai mulți așteptându-se însă la o transformare a acestor spații.

  • PwC Top 100 Companii listate din lume: În anul pandemiei, valoarea de piață a crescut cu peste 10 trilioane dolari

    Potrivit analizei globale PwC „Top 100 companii conform capitalizării de piață”, valoarea de piață a celor mai importante 100 de companii listate la nivel global a crescut cu peste 10 trilioane de dolari în ultimul an, în perioada aprilie 2020 - martie 2021, în ciuda crizei generate de pandemia de Covid-19. Astfel, primele 100 de companii au ajuns la o valoare totală de 31,7 trilioane de dolari, în ciuda restricțiilor și a lockdownului impuse de majoritatea guvernelor lumii în această perioadă.