Arhiva » Octombrie 2023 » 03 Octombrie 2023

Toate stirile publicate in data de 03 Octombrie 2023 | 3 de inregistrari

  • Gerke Witteveen devine CEO al NN Pensii Inbox

    Începând cu data de 9 octombrie 2023, Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A.. Acesta o va înlocui pe Andreea Pipernea care a condus instituția în ultimii șase ani, care a decis să urmeze noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN.

  • Școala Tehnică Holcim anunță deschiderea celei de-a doua ediții și pregătește o nouă generație de tehnicieni în construcții

    O nouă generație de tehnicieni în construcții vor fi pregătiți în acest an prin intermediul Școlii Tehnice Holcim. Din totalul de candidați înscriși și examinați, au fost selectați 18 absolvenți de liceu care vor urma cursurile acestei școli urmând un program educațional dedicat pregătirii unei noi generații de profesioniști.

  • Studiu EY vehicule electrice: SUA câștigă teren, dar China și Norvegia se mențin pe primele locuri în top

    Potrivit celui mai recent Index EY cu privire la gradul de pregătire al țărilor pentru adoptarea vehiculelor electrice, China își păstrează fotoliul de lider urmată de Norvegia care își păstrează locul secund pentru al doilea an la rând. Studiul amintit mai sus analizează gradul de pregătire al țărilor pentru adoptarea vehiculelor electrice. Acesta are la bază analiza ofertei, analiza cererii dar și a reglementărilor pentru adoptarea vehiculelor electrice în primele dintre cele mai mari 20 de piețe auto ale lumii. Conform datelor EY, SUA, Suedia și Marea Britanie completează ultimele poziții din top 5.