Softwin vrea sa listeze la bursa companiile BitDefender, Ascenta si Intuitext

Data publicarii: 27-09-2007 | Afaceri

Softwin intentioneaza sa listeze la bursa companiile BitDefender, Ascenta si Intuitext, a declarat miercuri intr-o conferinta de presa PR managerul grupului Cosmin Mares. "Ne propunem ca principal obiectiv listarea la o bursa din strainatate anul viitor a companiei BitDefender si ulterior pe o bursa secundara in Romania", a declarat Cosmin Mares, PR manager in grupul Softwin. Reprezentantul companiei a spus ca nu s-a stabilit inca procentul actiunilor care vor fi listate la bursa.

De asemenea, pana la finele anului 2010, compania de consultanta IT Ascenta a grupului Softwin va fi cotata la bursa.

BitDefender, divizia de securitate informatica a grupului Softwin, prognozeaza anul acesta o cota de peste 40% pe piata solutiilor antivirus din tara, prin lansarea liniei de produse BitDefender 2008.

Ascenta este brandul prin care activeaza, din noiembrie 2006, divizia de consultanta IT si solutii software pentru corporatii din cadrul grupului Softwin. Reprezentantii Asecnta estimeaza pana la sfarsitul anului o cota intre 10% si 15% din piata romaneasca de software si servicii IT pentru corporatii.

Intuitext, divizia de software educational a grupului Softwin, este specializata in dezvoltarea de cursuri electronice pentru instruire, solutii integrate de eLearning si sisteme de administrare a proceselor de instruire.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: