Plaza Centers va investi 37 de milioane de euro intr-un centru comercial la Hunedoara

Data publicarii: 18-02-2008 | Afaceri

Compania Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Dambovita Center din Bucuresti, a achizitionat recent un lot de teren in Hunedoara si intentioneaza sa construiasca un centru comecial si de divertisment, investitie de circa 37 milioane euro, a anuntat, luni, dezvoltatorul.

Lotul de teren are o suprafata de 41.000 metri patrati in apropiere de Hunedoara si va fi folosit de companie pentru dezvoltarea unui centru comercial modern si a unor spatii de divertisment.

Constructia va ocupa o suprafata de 28.000 metri patrati si va dispune de o suprafata de 20.000 metri patrati inchiriabili. Proiectul va presupune o investitie de circa 37 milioane euro, iar construirea centrului comercial va fi demarata la jumatatea anului 2008 si va avea ca termen de finalizare semestrul 1 al anului 2010.

"Hunedoara este un oras in dezvoltare care va beneficia de pe urma investitiilor din ultima vreme. Vedem acest proiect ca o oportunitate buna pentru a oferi locuitorilor atat un centru comercial modern cat si spatii de relaxare. Credem, totodata, ca vom reusi sa atragem branduri locale si internationale, care vor dori sa inchirieze spatiile puse la dispozitie. Vom continua sa cautam oportunitati de investitii in Romania", a declarat directorul executiv al Plaza Centers, Ran Shtarkman.

Plaza Centers a intrat pe piata din Romania la sfarsitul lui 2006, iar pana in prezent a initiat cinci proiecte imobiliare insumand 700.000 de metri patrati construiti si investitii de peste 700 milioane euro.

Achizitia din Hunedoara reprezinta cel de-al saselea proiect al companiei pe piata din Romania. Celelalte proiecte ale dezvoltatorului sunt in Slatina, Iasi, Timisoara, Miercurea Ciuc si, cel mai important, Casa Radio din Bucuresti.

Plaza Centers NV este cotata si la Bursa de Valori Londra si isi desfasoara activitatea in special in zona Europei Centrale si de Est.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: