Sezonul in Mamaia se deschide pe 1 aprilie. Statiunea arata dezolant

Data publicarii: 16-03-2008 | Turism

Din ce in ce mai multi bucuresteni cauta solutii pentru a fugi din Bucuresti in timpul summitului NATO. O optiune ar putea fi statiunea Mamaia, unde sezonul va fi deschis special cu o luna mai devreme, de la 1 aprilie. Numai ca pe hotelieri toate acesteai ii prind din nou nepregatiti. Statiunea arata dezolant.

Agentiile din turism vor sa atraga turistii la Mamaia inca de la 1 aprilie. Cu doar doua saptamani inainte de aceasta data, statiunea arata insa jalnic: cladiri neterminate, ghivece sparte, mormane de moloz si frunze uscate in fata barurilor si restaurantelor. Din toamna trecuta, comerciantii n-au mai trecut prin statiune. Magazinele sunt goale si nevaruite, iar statiunea pare parasita. Sunt si hoteluri pregatite sa-si primeasca turistii, acele hoteluri deschise si iarna.

Agentii de turism spun ca exista cerere si pentru litoralul romanesc inca luna martie. Mamaia este singura statiune unde sezonul se deschide pe 1 aprilie. In mod oficial, sezonul estival pe litoralul romanesc se deschide pe 1 mai.

Antena 3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: