Agentiile de turism propun destinatii exotice la pret redus

Data publicarii: 04-08-2008 | Turism

Persoanele care se pregatesc sa intre in concediu, dar nu au avut inca timp sa cumpere bilete pentru o destinatie sau alta, pot apela la ofertele de ultim moment ale agentiilor de turism. Noua tendinta denumita "last minute" incepe sa intre tot mai des si in vocabularul romanilor pentru ca ofera numeroase beneficii.

Cel mai important dintre ele este ca oamenii pot ajunge in destinatii exotice, la preturi mult mai mici decat ar face-o in mod normal. Oferte "last minute" se gasesc mai nou atat pentru Europa, cat si pentru destinatii exotice ca Egipt sau Tunisia.

Persoanele care nu au fost inca la plaja si sunt interesate de un sejur pe litoral, pot alege luna aceasta dintr-o gama variata de oferte. De exemplu, la un hotel de cinci stele din Bulgaria ar putea plati doar 56 de euro pe noapte de persoana. O alta oferta la pret redus este in Turcia, la Antalya, unde tariful unui sejur de sapte nopti poate porni de la numai 284 de euro.

De asemenea, oferte "last minute" se gasesc si pentru Grecia, la Paralia Katerini, unde tariful unei nopti de cazare s-a ieftinit de la 75 de euro, la 68 de euro, de persoana. Pentru persoanele care vor sa aleaga o destinatie mai exotica, agentiile de turism au scos la vanzare oferte in Tunisia, cu plecari din 5 si 12 august. Aici, la un hotel de trei stele pentru un sejur de sapte nopti trebuie sa scoateti din buzunar mai putin de 300 de euro.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: