Top 100 al firmelor care au facut afaceri cu statul in 2008

Data publicarii: 24-03-2009 | Afaceri

Romstrade si Spedition UMB, companiile oamenilor de afaceri Nelu Iordache si Dorinel Umbrarescu, se mentin in topul furnizorilor statului si in 2008.

Oamenii de afaceri Nelu Iordache (Romstrade), Dorinel Umbrarescu (Spedition) si Florea Diaconu (Delta ACM) sunt principalii castigatori de anul trecut ai unor contracte de sute de milioane de euro semnate cu statul roman.

Romprest Service, Romstrade, Spedition UMB, Delta Antrepriza de Constructii si Montaj 93 si Petrom, cea mai mare companie romaneasca, au castigat anul trecut 3,92 mld. lei (1,06 mld. euro) in baza unor contracte de achizitii publice incheiate cu diverse institutii din administratia locala si centrala din toata tara.

Topul principalilor castigatori ai contractelor publice, realizat pentru perioada 1 ianuarie 2008 - 29 ianuarie 2009, este intocmit pe baza datelor raportate de catre companii in cadrul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Din 2007, toate institutiile sunt obligate sa comunice Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI) numele firmelor cu care au semnat contracte de achizitii publice.

Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: