Carrefour Romania a investit 20 milioane de euro in noul hipermarket din Berceni

Data publicarii: 25-03-2009 | Afaceri

Retailerul Carrefour Romania a deschis, marti, un nou hipermarket in Grand Arena Mall, in cartierul Berceni, in urma unei investitii care se ridica la 20 milioane de euro.

Hipermarketul din incinta Grand Arena Mall, cel de-al 23-lea de acest gen din Romania, are o suprafata de vanzare de 8.000 metri patrati si a creat aproximativ 470 de noi locuri de munca, numarul angajatilor din Bucuresti ajungand astfel la 3.860.

Retailerul francez Carrefour detine la nivel mondial peste 15.000 de magazine, in 30 de tari din Europa, America Latina si Asia. Potrivit reprezentantilor Carrefour, cifra de afaceri a grupului la nivel mondial a fost, anul trecut, de 97,6 miliarde de euro.

Anul trecut, retailerul francez a preluat reteaua magazinelor Artima, activand astfel si pe segmentul de supermarketuri. Totodata, Carrefour a anuntat saptamana trecuta un nou parteneriat cu lantul de centre comerciale Winmarkt.

Printre principalii jucatori din comertul romanesc se afla grupurile Metro, Rewe (Selgros Cash & Carry, Billa si Penny Market) si Carrefour.

NewsIn