Ghidul pentru criza financiara se da gratis

Data publicarii: 02-04-2009 | Diverse

Autorul unui ghid de supravietuire pe timp de criza s-a decis sa-l ofere gratuit pe Internet, dupa ce cartile lui, majoritatea self-help-uri sau volume motivationale, s-au vandut in milioane de exemplare.

Un autor american ale carui carti s-au vandut in peste cinci milioane de exemplare s-a decis sa-si ofere gratis ultima carte, "How to Survive the Economic Meltdown", un ghid practic care propune 35 de solutii aplicate, dar si consiliere spirituala si psihologica pentru cei loviti de criza financiara. Volumul poate fi downloadat gratuit de pe site-ul pe care scriitorul, dr. Patrick Morley, l-a dedicat cartii si in format clasic poate fi cumparat cu o reducere considerabila. In anii '80, Morley era unul dintre investitorii grei in zona afacerilor imobiliare din Florida, insa in scurt timp s-a confruntat cu amenintarea falimentului.

S-a luptat sapte ani sa tina afacerea in picioare si si-a redirectionat apoi capitalul de experienta in carti. A scris 15 pana acum, cea mai cunoscuta fiind " The Man in the Mirror", inclusa in selectia "Cele 100 de carti crestine care au schimbat secolul XX". Pana acum, 20.000 de exemplare din acest ultim volum au fost deja descarcate de pe Internet sau vandute.

Cotidianul