Rompetrol a deschis inca doua benzinarii pe Autostrada Soarelui

Data publicarii: 03-11-2009 | Actualitate

Rompetrol a deschis marti inca doua statii de distributie a carburantilor pe Autostrada Soarelui, km 88+300, dupa ce la sfarsitul lunii august a inaugurat primele doua benzinarii, potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

"Incepand cu data de 3 noiembrie 2009, ora 11:00, au fost puse in functiune doua statii de distributie de carburanti pe autostrada A2, km 88+300. Conducatorii auto vor avea la dispozitie, pe ambele sensuri de mers ale autostrazii, o statie de carburanti in cadrul careia sunt asigurate cele cinci tipuri de produse existente in prezent in consum la nivel national - trei tipuri de benzina si doua tipuri de motorina", se arata in comunicatul MTI.

Potrivit sursei citate, lucrarile si serviciile de alimentare cu carburanti aferente spatiilor situate pe ambele sensuri de mers ale autostrazii la pozitia kilometrica 88+300, reprezentand lotul 3, au fost concesionate de CNADNR SA catre SC Rompetrol Downstream SRL. Pana in prezent au mai fost fost date in folosinta sase statii de distributie de carburanti, aferente loturilor 2, 4 si 5.

Pana la data de 31 decembrie 2009, pe Autostrada Soarelui vor fi date in folosinta alte doua statii de distributie de carburanti.

Grupul Rompetrol, prin compania Rompetrol Downstream, a deschis pe 25 august primele doua benzinarii sub noul brand Litro, pe Autostrada Soarelui, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la aproximativ sapte milioane de dolari.

Reprezentantii Rompetrol au declart at atunci ca investitia aferenta benzinariilor deschise marti este de circa sase milioane de dolari.

NewsIn