Retailerul francez Kiabi va deschide al 2-lea magazin din Romania, investitie de peste 720.000 euro

Data publicarii: 12-11-2009 | Afaceri

Retailerul francez de imbracaminte Kiabi va inaugura joi cel de-al doilea magazin din Romania, in Militari Shopping Center, printr-o investitie de peste 720.000 de euro, dupa cel deschis la sfarsitul lunii septembrie in centrul comercial Grand Arena din Berceni, a anuntat compania.

Potrivit Kiabi, unitatea inaugurata miercuri are o suprafata de 1.800 mp, si include produse de imbracaminte pentru barbati, femei, copii si bebelusi.

"S-au investit circa 400 de euro pe metru patrat in amenajarea magazinului din cadrul Militari Shopping Center", se arata in comunicatul retailerului.

Acesta este cel de-al doilea magazin Kiabi din Romania, dupa cel deschis la finele lunii in Grand Arena Berceni, iar urmatorul va fi inaugurat in Titan.

Reprezentantii retailerului francez estimeaza ca in 2010 vor mai fi deshise patru magazine Kiabi in Romania, care vor duce la creearea a peste 150 de locuri de munca.

Retailerul de imbracaminte Kiabi are 278 de unitati la nivel mondial, proprii sau in regim de franciza, si 7.750 angajati.  Cifra de afaceri a companiei din anul 2008 a fost de 904,4 milioane euro, in crestere cu 14% fata de anul anterior.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: