CFA decerneaza titlurile Chartered Financial Analyst pe 18 noiembrie

Data publicarii: 16-11-2009 | Actualitate

CFA Romania, asociatia profesionala a analistilor financiari, va organiza pe 18 noiembrie ceremonia de decernare a titlurilor Chartered Financial Analyst, ocazie cu care va avea loc si dezbaterea "Criza economica si financiara: un test de coeziune al UE".

In cadrul acestei dezbateri, CFA Romania va incerca sa afle cat de integrata este Romania in Uniunea Europeana si cine este raspunzator de performanta sa in perioada de criza, precum si daca Romania are resursele umane necesare pentru a iesi din criza prin forte proprii.

Dezbaterea acestor subiecte va fi sustinuta de Nicolae Alexandru Chidesciuc CFA PhD - economist-sef ING Bank, Mihaela Damian - managing partner Stanton Chase si de Attila Koksal - PCR pentru EMEA Est CFA Institute. De asemenea, Dragos Cabat CFA MBA si Adrian Mitroi CFA MBA PhD, membri in consiliului director al CFA Romania, vor aduce argumente pro si contra. Moderatorul evenimentului este Adrian Codirlasu, CFA, PhD si presedinte al Asociatiei CFA Romania.

La ceremonie sunt invitate personalitati din domeniul bancar, piata de capital, piata asigurarilor si a pensiilor private, piata de leasing financiar, companiile de recrutare, mass media si membrii asociatiei CFA Romania.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: