Totul despre Casa Isarescu, laboratorul secret al guvernatorului BNR

Data publicarii: 16-11-2009 | Afaceri

Eticheta "Casa Isarescu" vinde bine. Pretul unei sticle este intre 30 si 85 lei. In "laboratorul" sau de la Dragasani, de care putina lume a auzit, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, face adevarate minuni. "Casa" ce ii poarta numele a dublat anul trecut cifra de afaceri a firmei sale, comparativ cu anul precedent.

"Vinul meu e cel mai bun, dar sa nu scrieti asta!" , a spus cu mandrie, dar si ca vadita modestie, nimeni altul decat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu. Putini cunosc faptul ca una dintre pasiunile guvernatorului BNR este fabricarea vinului, din soiul Cramposie, de pe dealurile Dragasanilor. In Bucuresti, singurul hotel care distribuie vinul produs de seful Bancii Centrale este Plaza Hotel. "Le-am zis sa nu puna un adaos mare, ci unul de bun-simt. In Valcea am retras unui distribuitor dreptul de a vinde vinul meu pentru ca avea un adaos comercial prea mare", a mai precizat guvernatorul BNR.

In plus, la hotelul unde se poate degusta aleasa licoare, guvernatorul a pus unele conditii. "Le-am zis sa nu-l expuna. Si sa il serveasca rece i-am rugat, asa cum scrie pe eticheta", a mai precizat Mugur Isarescu. Contactat de Gandul, managerul restaurantului din Capital Plaza, Liviu Dragulanescu, a precizat ca pretul cu care se vinde sticla de vin purtand eticheta "Casa Isarescu" este 85 de lei. "Vinul «Casa Isarescu» se vinde bine. Nu este expus, pentru ca noi nu avem expunere la vinuri. Am avut si clienti din domeniul financiar, dar si hotelier, care au venit si au solicitat acest vin pentru ca stiau ca il avem", a mai spus Liviu Dragulanescu.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: