Reteaua de magazine Plus a deschis doua noi magazine, investitii de 3 mil. euro

Data publicarii: 18-11-2009 | Afaceri

Reteaua germana de magazine de tip discount Plus, care apartine concernului Tengelmann, a comunicat miercuri ca a deschis doua noi magazine, la Brasov si la Ocna Mures, investitia fiind de 1,5 milioane de euro pentru fiecare.

Astfel, prin deschiderea celor doua unitati, reteaua germana a ajuns la 88 de magazine in Romania.

Unitatea inaugurata la Brasov, a treia din oras, dispune de 70 de locuri de parcare, are o suprafata totala de 1.400 mp, dintre care 1.100 mp suprafata de vanzare, precum si 300 mp spatii aferente. Directorul general Pludi Market SRL, Norbert Missbrandt, a declarat ca pana la sfarsitul lui 2010 retailerul intentioneaza sa deschida alte trei magazine in Brasov.

In ceea ce priveste magazinul deschis in Ocna Mures, judetul Alba, acesta are o suprafata totala de 1.000 mp, dintre care 800 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente, dispunand de 75 de locuri de parcare.

Prezenta retelei Plus la Brasov si la Ocna Mures se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Grupul german Tengelman, care detine reteaua de magazine Plus, este prezent pe piata romaneasca si prin intermediul retelei de bricolaj Obi. Plus a deschis primele magazine din Romania in urma cu aproximativ trei ani.

NewsIn