Craciunul ieftineste mancarea, hainele si LCD-urile cu pana la 50%

Data publicarii: 24-11-2009 | Actualitate

Marii retaileri de produse alimentare, imbracaminte, incaltaminte si electonice promit pentru perioada sarbatorilor de iarna reduceri substantiale, iar in mallurile din Capitala vor fi organizate tot soiul de evenimente, cu scopul de a atrage vizitatori. Spre exemplu, Carrefour va avea promotii pentru produsele specifice acestui sezon.

"Avem reduceri exact la ceea ce se cere, la ciocolata, la vinuri, la decoratiuni de Craciun", a declarat pentru Gandul Andreea Mihai, director de marketing al companiei. Si in hipermarketurile Cora se vor gasi reduceri de Craciun, iar pana la sfarsitul acestei luni, se gasesc produse cu preturi mai mici cu 10-20%, la articole de imbracaminte sau produse alimentare.

Carti "2+1 gratis" si premii la cumparaturi de 60 de lei

Unii comercianti nu au asteptat Craciunul pentru a afisa reduceri de preturi. Spre exemplu, in luna in curs, in mallurile detinute de Iulius Group in Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava si Iasi exista reduceri de pana la 50%, dar si promotii de genul "2+1 gratis" la Libraria Carturesti din Suceava sau "cumperi de 300 de lei, platesti 150 de lei" la magazinele Kenvelo sau reduceri in lei din pretul afisat al marimii pantofului la Il Passo. In Capitala, reducerile de sarbatori sunt de 20 - 50%. Spre exemplu, la Ala Bala, din Vitantis Shopping Center, un hanorac pentru copii ce costa 138,9 lei va avea un pret redus cu 30%, de 97,23 de lei, iar la magazinul Estelle Adony se va putea cumpara lenjerie la un pret de 199 lei, fata de 399 lei.

Reduceri vor fi si la incaltaminte: de la Leonardo puteti cumpara o pereche de pantofi de piele la 179 lei, fata de 349 lei. De asemenea, Bamboo ofera pana pe 24 decembrie 90.000 de premii instant pentru cei care fac cumparaturi mai mari de 60 de lei, iar la Meli Melo, 30-40% din produse au pretul de 9,99 lei. La Liberty Center vor fi organizate tombole cu premii drept masini, dar si console Wii, iar in perioada 1 - 24 decembrie, copiii il vor putea vedea pe Mos Craciun. La Unirea Shopping Center din Capitala si din Brasov vor fi organizate in serile de 27 noiembrie si 11 decembrie cate o noapte a reducerilor.

Integral in Gandul