Doi directori din Ministerul Agriculturii au venituri brute de 7.806 lei, mai mari decat ministrul

Data publicarii: 28-05-2010 | Actualitate

Doi directori din Ministerul Agriculturii, din cadrul Directiei Generale pentru Pescuit-Autoritate de Management pentru POP si al Directiei Fonduri Europene si Contabilizare Plati, au venituri brute de 7.806 lei, mai mari decat cel am ministrului de resort, care obtine un venit brut de 7.643 lei.

De asemenea, potrivit datelor publicate pe site-ul ministerului de resort, mai multi directori din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) obtin venituri salariale brute de peste 7.000 lei.

Astfel, directorul general al Directiei Generale Afeceri Europene si Relatii Internationale si cel al Directiei Generale Buget Finante si Fonduri Europene au venituri salariale brute de 7.268 lei, iar consilierul superior al Directiei Generale Afaceri Europene si Programe cu Finantare UE are un venit brut de 7.286 lei.

Totodata, directorul Directiei Generale Afaceri Europene si Programe cu Finantare UE are un venit brut de 7.025 lei, asemenea directorului din cadrul Directiei Strategii, Politici si Programe de Dezvoltare Rurala, al directorului Directiei Coordonare, Monitorizare si Implementare a PNDR si directorului Directiei Strategie si Monitorizare a Programului Operational de Pescuit.

Cei trei secretari de stat din Ministerul Agriculturii au un salariu brut de 6.691 lei.

In acelasi timp, cel mai mic venit brut din MADR este obtinut de un referent principal din cadrul Serviciului finantarea formelor de sprijin acordate producatorilor agricoli, care castiga 859 lei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: