Vacante externe cu maximum 200 de euro. Cu transportul inclus!

Data publicarii: 07-03-2011 | Turism
Printre cele mai avantajoase pachete turistice externe in aceasta primavara se numara un sejur de 4 zile la Odessa, cu 99 de euro, o mini-vacanta de 4 zile in Cracovia, cu 145 de euro si un sejur in Florenta, pentru care vei plati 149 de euro. O mini-vacanta ieftina la Viena sau Praga te costa 170 de euro, in intervalul martie-aprilie.

Cu mai putin de 100 de euro mergi intr-o vacanta de 4 zile la Odessa. Tariful acopera 3 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din Odessa, transportul cu autocarul, ghidul din partea agentiei si excursiile prevazute in program. Pretul pachetului turistic este valabil pana la sfarsitul lunii mai.
 
Un sejur in Cracovia te costa 145 de euro, in perioada 31 martie-3 aprilie. In pret intra 3 nopti cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele si transportul cu autocarul.
 
Cu mai putin de 150 de euro mergi in vacanta la Florenta. Tariful (149 de euro) este valabil pana pe 31 martie si acopera 3 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele din Florenta, biletul de avion si taxele de aeroport. In pret nu intra transferul de la hotel la aeroport si inapoi. Tariful pachetului turistic este valabil pana pe 31 martie.
 
O mini-vacanta la Madrid te costa 156 de euro. Pretul include 2 nopti cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din Madrid, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Madrid si retur, precum si taxele de aeroport. Transferul de la aeroport la hotel si inapoi nu e inclus in pretul pachetului turistic. Tariful pachetului turistic este valabil pana pe 31 martie.

Continuarea pe Money.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro: