Sistemul Electronic de Achizitii Publice va fi oprit pana duminica pentru unele imbunatatiri

Data publicarii: 23-09-2011 | Diverse

Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) este oprit incepand de vineri, 23 septembrie, pana duminica, pentru unele imbunatatiri, astfel incat autoritatile contractante sa poata transmite in sistem documentatia de atribuire si notele justificative.

Reprezentantii SEAP mentioneaza ca toate procedurile online care se inchid vineri vor fi amanate pentru luni, 26 septembrie 2011, pastrandu-se aceleasi ore de inchidere. Din motive tehnice, sistemul a fost oprit pe 22 septembrie 2011, inainte de ora 24.00.

"Potrivit Hotararii de Guvern nr. 801/2011 (...) incepand cu data de 26 septembrie 2011 se vor aplica in SEAP noi functionalitati. Acestea ofera autoritatilor contractante posibilitatea de a transmite in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice documentatia de atribuire si notele justificative prevazute in legislatia in domeniul achizitiilor publice, semnate electronic in conformitate cu prevederile legale, in vederea evaluarii acestora de catre Autoritatea Nationala de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice (ANRMAP), inainte de transmiterea spre publicare a invitatiei/anuntului de participare", se mentioneaza intr-un anunt pe pagina de internet a site-ului guvernamental de licitatii publice.

Reprezentantii SEAP precizeaza ca anunturile/invitatiile de participare respinse de ANRMAP si retransmise spre verificare de autoritatea contractanta dupa data de 22 septembrie, ora 24.00, vor intra sub incidenta noilor prevederi legislative.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: