Petrece un weekend de senzatie alaturi de intreaga familie la KIDEX, TIBCO si BOOKFEST in perioada 31 mai - 3 iunie, la ROMEXPO

Data publicarii: 17-04-2012 | Diverse

La inceputul verii, trei evenimente destinate familiei si petrecerii timpului liber isi vor deschide portile publicului larg in cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO. Este vorba despre  KIDEX-Targ pentru copii, TIBCO-Targ de bunuri de larg consum si BOOKFEST-Salonul International al Cartii.

Cel mai asteptat eveniment al verii pentru copii, KIDEX, va celebra Ziua Copilului intr-o atmosfera vesela in cadrul uneia dintre cele mai dinamice si interactive editii adresata viitoarelor mamici, copiilor cu varste cuprinse intre 0 -7 ani, tinerilor parinti si bunicilor deopotriva.

Editia din aceasta vara se va desfasura in Pavilionul Central (A) din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si va oferi, pe langa o gama variata de produse si servicii, un program bogat de evenimente conexe din care nu vor lipsi: concursuri cu premii, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiectii de film, spectacole inedite in interpretarea unor grupuri de copii, clovni si personaje de poveste, toate pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii prilejuita de sarbatorirea Zilei Copilului. De asemenea, din program nu vor lipsi prezentarile de moda pentru copii si viitoarele mamici organizate de catre firmele expozante care vor lansa cu aceasta ocazie colectiile de vara.

TIBCO isi propune sa reinvie traditia targului destinat ,,intregii familii”, urmand a se desfasura sub un concept nou, adaptat nevoilor actuale ale familiei moderne. Conform acestui concept de prezentare, firmele participante vor expune produse de larg consum cu specific zonal de pe pietele internationale, standurile fiind amplasate sub forma hartii lumii astfel incat, vizitatorii vor putea regasi produse "Made in” la standul tarii de provenienta. TIBCO 2012 va reuni in Pavilionul Central, tari de pe aproape toate continentele lumii: Europa, Asia, Africa, aducand in prim plan o gama larga si variata de produse de larg consum. In plus, pentru editia din acest an, evenimentul va gazdui un sector intreg dedicat membrilor din Uniunea Nationala a Cooperativei Mestesugaresti, care vor oferi produse artizanale realizate de catre mesteri populari din Romania.

In aceeasi perioada cu targurile KIDEX si TIBCO, ROMEXPO gazduieste Salonul International al Cartii, BOOKFEST, organizat de catre Asociatia Editorilor din Romania, care va oferi vizitatorilor o impresionanta oferta editoriala, precum si o serie de lansari de carte, intalniri si discutii cu autori celebri.

KIDEX, TIBCO, BOOKFEST precum si TARGUL DE PRODUSE TRADITONALE vor transforma timp de patru zile Centrul Expozitional ROMEXPO in cea mai atractiva destinatie de week-end, in care vizitatorii pot imbina shopping-ul cu relaxarea in compania cartilor, in timp ce copiii se vor distra in cadrul programelor special derulate pentru acestia.

KIDEX, TIBCO si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE,  31 mai - 3 iunie 2012

BOOKFEST, 30 mai - 3 iunie 2012

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-urile dedicate evenimentelor:

www.expokidex.ro

www.tibco.ro

www.bookfest.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: