Deloitte demareaza a 13-a editie a competitiei Technology Fast 50 Central Europe
Data publicarii: 15-05-2012 | Afaceri
Sesiunea de inregistrari se incheie pe 13 iulie
Deloitte a lansat competitia Technology Fast 50 2012, un proiect anual care recunoaste si ierarhizeaza cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrala. Sesiunea de inscrieri pentru aceste premii de top la nivel regional si industrial este deschisa pana pe 13 iulie.
Aflat la a 13-a editie, Deloitte Europa Centrala Technology FAST 50 include cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune, in baza ratei de crestere a veniturilor din ultimii cinci ani (2007 - 2011). De asemenea, companiile trebuie sa detina proprietate intelectuala care contribuie semnificativ la veniturile operationale; sau sa dedice o parte substantiala din venituri pentru cercetare si dezvoltare de tehnologie.
Romania s-a alaturat acestui proiect pentru prima data in 2008 si de atunci si-a consolidat in mod sustinut nivelul de reprezentativitate de la 6% in 2008 (cu trei companii finaliste) la 12% in 2011.
Rezultatele clasamentului de anul trecut au marcat doua premiere pentru industria romaneasca de profil: prima companie locala de Internet a debutat direct pe primul loc, punand astfel capat unui monopol polonez de sapte ani. Compania de servicii turistice online Vola.ro s-a plasat pe locul 1, datorita unei rate de crestere a veniturilor de 6.219% in ultimii cinci ani.
Lista finalistelor din Romania a continuat cu TeamNet International S.A. (Bucuresti, +2,136%), Crys Computers S.R.L. (Bucuresti, +501%), CoSoSys S.R.L. (Cluj Napoca, +318%), Fortech S.R.L. (Cluj Napoca, +313%) and AROBS Transilvania Software S.R.L. (Cluj-Napoca, +293%).
La nivel regional, Polonia si-a pastrat cea mai buna reprezentare cu 20 de companii, fiind urmata de Cehia (9), Ungaria si Romania (cu cate 6 companii fiecare);
Proiectul Deloitte Central Europe Technology FAST 50 include companii din Republica Ceha, Ungaria, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia si Hertegovina si Lituania.
Criteriile de inregistrare si eligibilitate sunt disponibile pe site-ul regional Technology Fast 50, www.deloitte.com/fast50ce. Ca si in anii anteriori, finalistii se vor califica in mod automat in competitia mai ampla Deloitte EMEA Technology Fast 500.
Numele Deloitte se refera la organizatia Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, in cadrul careia fiecare firma membra este o persoana juridica independenta. Pentru o descriere amanuntita a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited si a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.
Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara - deservind numeroase industrii. Prin intermediul retelei sale globale de firme membre, care activeaza in peste 150 de tari, Deloitte pune la dispozitia clientilor sai resursele internationale precum si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Obiectivul celor 182.000 de profesionisti din Deloitte este acela de a deveni un standard de excelenta.
Comunicat de presa
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări
- OMV Petrom finalizează tranzacția cu Jantzen Renewables pentru achiziționarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice