Hidroplasto prin produsele sale marca Leschuplast contribuie la realizarea Afi Palace Cotroceni

Data publicarii: 12-06-2012 | Afaceri

Hidroplasto, unic distribuitor in Romania , a produselor germane marca Leschuplast GLT,  a contribuit la constructia unor magazine din cadrul Afi Palace Cotoceni. Produsele solicitate companiei noastre in acest proiect sunt suporti elastomerici nearmati, indeosebi a celor N 15. Denumirea produsului vine de la materialul din care acesta este compus  si anume cauciuc sintetic cu prescurtarea CR. N15 reprezintand torsiunea (incarcarea de suprafata) pe care acest produs o suporta.

Departamentul Leschuplast din cadrul Hidoplasto a inregistrat in ultima vreme un numar foarte mare de cereri a produselor oferite, si in special a acestor tip de suporti. Acest lucru se datoreaza constientizari de catre proiectanti si constructori de importanta utilizarii acestor produse, de calitatea lor si de atuul principal care consta in detinerea Certificatului General de Supraveghere in constructii.

Hidroplasto este implicata in permanenta in proiecte majore de constructii civile si industriale, iar acest lucru se reflecta in referintele companiei.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: