Mihai-Razvan Ungureanu: Nu ma inscriu in PDL

Data publicarii: 19-06-2012 | Politica

Fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu a declarat luni ca nu se va inscrie in Partidul Democrat Liberal. ''Nu ma inscriu in PDL'', a precizat Ungureanu, prezent la ''Mitingul Papioanelor''. 

In ultimele zile s-a speculat ca fostul premier Ungureanu s-ar inscrie in PDL si, mai mult, ar putea candida la presedintia partidului dupa ce Emil Boc si intreaga conducere si-au dat demisia ca urmare a rezultatelor obtinute la alegerile locale din 10 iunie. 

Posibilitatea ca Mihai-Razvan Ungureanu sa se inscrie in PDL si sa candideze la sefia partidului a fost alimentata si de ultima decizie a democrat-liberalilor, luata sambata in Consiliul Director National, potrivit careia orice membru, indiferent de vechimea in partid, poate candida la o functie de conducere. 

De altfel, presedintele demisionar al democrat-liberalilor a sustinut ca nu il vede pe Ungureanu ca pe un adversar al PDL. Pe de alta parte, deputatul PDL Sever Voinescu a declarat vineri ca ar fi bine ca PDL sa colaboreze, intr-o formula oarecare, in beneficiul dreptei, cu Mihai-Razvan Ungureanu. 

Sursa: AGERPRES