500.000 de dolari pentru ordine si medalii la Cotroceni

Data publicarii: 21-10-2006
Administratia Prezidentiala a cheltuit inca 1,5 milioane lei (peste 500.000 de dolari) pentru achizitionarea de ordine si medalii, dupa ce in primavara a contractat de la Monetaria Statului, prin negociere cu o singura sursa, un set de 2.262 astfel de decoratii, la un pret total de circa un milion de lei, informeaza Romania Libera. Presedintia a incheiat un nou contract cu Monetaria Statului pentru alte ordine si medalii, tot prin negociere fara publicarea in prealabil a unui anunt de participare, valoarea achizitiei ridicandu-se la 1,5 milioane lei.

In luna aprilie, Administratia Prezidentiala a incheiat un alt astfel de contract, cu o valoare de aproape un milion de lei.

Conform legii, autoritatea contractanta are dreptul sa recurga la procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare atunci cand, printre altele, contractul de achizitie publica poate fi atribuit numai unei anumite firme din motive tehnice, artistice sau legate de protectia unor drepturi de exclusivitate.

Romania Libera

á

Ultimele stiri pe BankNews.ro: