Creditul pentru IMM-uri fara garantii materiale de la Raiffeisen Bank

Data publicarii: 23-10-2006
Incepand din luna octombrie, Raiffeisen Bank ofera IMM-urilor o linie de credit fara garantii materiale, in valoare de pana la 70.000 de lei pe o perioada de 12 luni, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Perioada de creditare poate fi prelungita succesiv pe termen de 12 luni. Creditul se poate obtine in 24 de ore de la depunerea documentatiei, iar dupa semnarea contractului de credit sumele sunt puse la dispozitia solicitantului. Pentru client, costurile aferente acestui credit sunt scazute deoarece nu exista cheltuieli aferente inregistrarii garantiilor sau comision de neutilizare.

"Raiffeisen Bank ramane consecventa strategiei sale de a imbunatati continuu oferta de creditare atat pentru IMM-uri cat si pentru persoane fizice. Pe piata exista o cerere mare pentru astfel de credite si suntem convinsi ca produsul oferit este extrem de accesibil si va raspunde asteptarilor IMM-urilor", a spus Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail, Raiffeisen Bank.

Informatii despre creditele destinate IMM-urilor pot fi obtinute prin serviciul Raiffeisen Direct, la numarul de telefon 021/302.91.41 de luni pana vineri intre orele 08:00-20:00, sambata intre orele 09:00-15:00 sau pe site-ul www.raiffeisen.ro.

Raiffeisen Bank are peste 125.000 clienti IMM, iar soldul creditelor acordate acestui segment a crescut cu peste 20% in primul semestru al anului 2006, fata de primele sase luni din 2005, iar soldul depozitelor a crescut cu peste 25%, in aceiasi perioada. Raiffeisen Bank are o echipa formata din peste 300 de specialisti care ofera consultanta IMM-urilor in toate unitatile bancii din tara.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: