Mediacom a fost desemnata agentia de media a UniCredit Group

Data publicarii: 27-10-2006
Unicredit GroupMediacom a fost selectata agentia de media a UniCredit Group, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Agentia a castigat pitch-ul international pentru planificare si cumparare de media (media planning si media buying) organizat de UniCredit Group. Mediacom a fost pana in prezent agentia de media a Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) in Austria si in Europa Centrala si de Est. Obiectivele pitch-ului au fost cel de optimizare a strategiei de media si a activitatilor de planificare de media pentru UniCredit Group, prin inovatie si prin cele mai bune metode specializate, precum si de a eficientiza financiar aceste activitati la nivelul Grupului. De la 1 ianuarie 2007, Mediacom va gestiona activitatile de planificare si cumparare de media in toate tarile Europei in care opereaza UniCredit Group.

Pitch-ul - bazat pe sistemul de scoring - a fost coordonat de catre echipa de comunicare si de achizitie a UniCredit Group, compusa din reprezentanti din Austria, Germania, Italia, Polonia, Pioneer Investments si Divizia CEE a UniCredit Group. In proces a fost implicata si agentia de consultanta Fairbrother Lenz Eley.

UniCredit Group, unul dintre cele mai puternice grupuri bancare europene, deserveste peste 28 milioane de clienti prin intermediul a 7.000 de unitati bancare in 21 de tari. In cadrul UniCredit Group, Bank Austria Creditanstalt este responsabila pentru coordonarea activitatilor Grupului in Europa Centrala si de Est. Reteaua ECE a UniCredit Group cuprinde 3.000 de unitati bancare si 17 milioane de clienti in 18 tari.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: