Peste o mie de locuri de munca la targul de cariera al Angajatorilor de Top

Data publicarii: 27-10-2006
Absolventii de facultate, care vor sa se angajeze intr-o companie renumita din Romania si care au pana la cinci ani de experienta, pot alege o loc de munca din cele peste o mie puse la dispozitie de angajatori la targul de cariera, care se desfasoara vineri si sambata la Sala Palatului. Tinta targului "Angajatori de top" sunt tinerii profesionisti, cu varsta intre 20 si 30 de ani, cu studii superioare, care vor sa munceasca intr-o companie de renume. Firmele participante sunt companii din domeniile IT, energie si petrol, bancar, din industria farmaceutica sau alimentara, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Targul, care se va desfasura in zilele de vineri si sambata, ofera tinerilor cu o experienta de pana la cinci ani posibilitatea de a se angaja intr-o companie de top din economia romaneasca. Cele peste 75 de firme participante pun la dispozitia celor interesati peste o mie de pozitii vacante.

Participantii la targul de joburi pot completa mini-interviuri la standurile firmelor participante si pot afla mai multe informatii despre companii din prezentarile acestora in legatura cu pozitia lor pe piata, strategiile si obiectivele pe termen mediu si lung sau politica agreata de companie.

Fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului se va incheia cu un work-shop pe teme de cariera, destinate sa indrume studentii in ani terminali in valorificarea oportunitatilor de cariera existente pe piata.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: