Oprescu, despre candidatura la Presedintie: Au cochetat cativa cu ideea; am planuri pe zece ani pentru primaria Capitalei

Data publicarii: 01-04-2013 | Politica

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sustine ca au existat persoane din PSD care au "cochetat" cu ideea ca el sa candideze la alegerile prezidentiale, edilul sef subliniind, insa, ca el are planuri pe zece ani de zile pentru Bucuresti.

"Sunt primar general, am planuri nu pentru trei ani si jumatate, cat au mai ramas, ci pentru zece ani de zile. Vreau sa-i vad pe oamenii astia ca se simt si ei bine. Tin la orasul asta, dupa 18 ani de zile de promisiuni, de discutii", a afirmat Oprescu, intr-o emisiune difuzata duminica de Pro Tv, intrebat despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale. 

El a subliniat ca are in continuare prieteni in PSD care i-au sugerat sa candideze, dar ca el nu a lasat ca discutiile sa continue pe subiectul respectiv. 

Intrebat daca persoane din PSD i-au vorbit despre o eventuala candidatura a sa la functia de presedinte al tarii, Oprescu a raspuns: "Da, au cochetat cu ideea asta, cand ma vedeau. Am multi prieteni in PSD. Am ramas cu vechile prietenii, am ramas cu oamenii la care tin. Nu am umblat pe la usi, pe la sonerii". 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: