Brasov: City Break in Brasov in perioadele 1-6 mai si 10-12 mai

Data publicarii: 22-04-2013 | Turism

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov (APDT) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) Regiunea Centru, cu sprijinul Federatiei Asociatiilor de Promovare a Turismului din Romania si a berii Ciucas anunta, luni, intr-un comunicat de presa transmis AGERPRES, lansarea programului pilot "City Break in Brasov".

Programul se deruleaza in doua etape: 1- 6 mai, in perioada minivacantei de 1Mai si Paste, si 10-12 mai, in primul weekend dupa Paste, de Duminica Tomii, cand in Brasov are loc Parada Junilor brasoveni. Turistii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, mic dejun inclus, in unitati de cazare de 2, 3 si 4 stele din Brasov si Poiana Brasov, beneficiind de vouchere care asigura accesul la atractii culturale si de petrecere a timpului liber in sistem "1+1 gratis"(o persoana plateste bilet si o persoana intra gratis). 

Numarul voucherelor este proportional cu cel al noptilor de cazare. Tarifele pentru 2, 3 si 5 nopti de cazare in camera dubla sunt de 225 de lei, pentru doua nopti de cazare la un hotel de doua stele, 340 de lei la un hotel de trei stele, iar la patru stele 450 de lei. 

Pentru trei nopti de cazare, pretul este de 340 de lei la hotelul de doua stele, 450 de lei la hotelul de 3 stele si 675 de lei la hotelul de patru stele, iar pentru cinci nopti de cazare, pretul este de 450 de lei la hotelul de doua stele, 675 de lei la hotelul de trei stele si 990 de lei la hotelul de patru stele. 

Optional, turistii pot rezerva si masa de Paste la tariful de 90 de lei de persoana. Tarifele includ TVA si 10% comision cedat agentiilor. 

Oferta este valabila atat prin agentiile de turism membre ANAT, relatia contractuala realizandu-se intre agentie si turist, respectiv intre hotel si agentie, cat si direct la receptia unitatilor de cazare inscrise in program. Cei interesati se pot inscrie si prin Agentia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov, se mai precizeaza in comunicatul de presa. 

Biletele cumparate nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite din orice motiv. Sistemul de vanzare a programului "City Break in Brasov" este primul venit primul servit, potrivit comunicatului de presa. 

Unitatile de cazare care s-au inscris pana acum in program sunt hotelurile Aro, Ramada, Ambient, Apollonia, Pantex, Astra si pensiunile Casa Cristina, Floarea Soarelui, Gentiana, Green Park, Laura, Luiza si Suites&Spa din Brasov. 

In Poiana Brasov hotelurile inscrise in program sunt Acasa la Dracula, Rina Tirol, Rina Vista si Vila Daria. 

Lista atractiilor culturale si de petrecere a timpului liber in cele doua perioade include Paradisul Acvatic - acces doua ore, Parc Aventura - acces doua ore, inchirieri de biciclete timp de doua ore, plimbare cu telecabina pe Tampa si in Masivul Postavaru, plimbare cu autobuzul turistic, vizita la Muzeul Primei Scoli Romanesti, Castelul Bran si Bisericile Fortificate din Harman si Prejmer. 

Lista cu unitatile de cazare, atractiile culturale si de petrecere a timpului liber va fi actualizata zilnic pe site-ul www.brasovtourism.eu, se mai precizeaza in comunicatul de presa.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: