Noi numiri in Printec Group Romania

Data publicarii: 23-04-2013 | Afaceri

Printec Group, una dintre cele mai mari companii de pe piata de solutii bancare si tehnologia informatiei din Europa Centrala si de Est, lider in furnizarea de solutii de automatizare a tranzactiilor, anunta numirea lui Dragos Chivu in pozitia de Director General al Printec Group Romania. Chivu preia functia de la Toni Cristescu, acesta fiind numit Presedinte al Consiliului de Administratie si Director al diviziei de Sector Public.  

Dragos Chivu are o experienta de business in sfera Telecomunicatiilor de peste 15 ani, lucrand pentru companii de top precum Orange, Telemobil, Nokia si Nokia Siemens Networks. Anterior venirii la Printec, a ocupat pozitia de Data Marketing Director in cadrul Vodafone Romania. 

Chivu a activat si ca membru in board-ul Romtelecom dar si in cadrul Institutului National de Cercetare in Telecomunicatii. Este absolvent al Politehnicii Bucuresti, detine un MBA de la ASEBUSS si Kennesaw State University si urmeaza un doctorat in Marketing in cadrul Academiei de Studii Economice. 

 "Suntem incantati sa il avem pe Dragos in echipa noastra”, a declarat Vangelis Chrysafidis, COO Printec Group. "Expertiza in IT&C, abilitatile de leadership si experienta profesionala vor fi un mare atu in noua functie de Director General si vor contribui cu siguranta la succesul sau.”

"Sunt foarte fericit sa fac parte dintr-o companie cu o asa lunga prezenta pe piata romaneasca si est-central europeana” a adaugat Dragos Chivu. "Astept cu nerabdare sa contribui la dezvoltarea acestui business, furnizand in continuare pietei locale servicii si solutii de inalta calitate.”

Ca si Director General al Printec Group Romania, Dragos Chivu va coordona o echipa de 150 de angajati, specializati intr-o gama diversa de servicii din zona financiara, telco, retail si sector public. 

Despre Printec Group Romania

Printec Group este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si integrator de sisteme din Europa Centrala si de Est. Grupul ofera solutii integrate in domenii precum tranzactii automatizate, telecomunicatii & networking, securitatea informatiei, avand ca parteneri vendori de renume precum NCR, VeriFone, Talaris, TONBELLER, Welcome Real Time, Oracle, Flash Networks, PCCW, etc. Printec Group este o companie cu sediul la Atena, Grecia. Cu subsidiare in Albania, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha,  Macedonia,  Kosovo, Moldova, Romania, Serbia si Muntenegru, Slovacia, Slovenia si Ucraina, Printec se afla in fruntea evolutiei solutiilor bancare si tehnologiei informatiei in regiune. 

Pentru mai multe informatii despre Printec Group, va rugam vizitati www.printecgroup.com si www.printec.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: