Banii clientilor Bank of Cyprus Romania, BLOCATI inca doua zile

Data publicarii: 23-04-2013 | Finante-Banci

Banca Centrala a Republicii Cipru (BCC) a decis prelungirea suspendarii operatiunilor sucursalei din Romania a Bank of Cyprus (BoC) cu inca doua zile, respectiv 23 si 24 aprilie, Banca Nationala a Romaniei primind o notificare in acest sens, conform unui anunt publicat pe site-ul BoC. 

In cele doua zile clientii pot folosi in continuare retelele ATM, iar pentru necesitati deosebite pot contacta call-center-ul sucursalei BoC din Romania. 

"In conformitate cu Legea nr.17/2013 din Republica Cipru (Legea privind rezolutia institutiilor de credit si a altor institutii), Bank of Cyprus (BoC) a fost introdusa in procedura de rezolutie (restructurare si reorganizare). Masurile de reorganizare ordonata a BoC sunt aplicate potrivit art.33 (alin.1) din Legea bancara din Cipru si Directivei nr.2001/24/EC a Parlamentului European si a Consiliului din 4 aprilie 2001", se mentioneaza in anunt. 

Banca Centrala a Republicii Cipru a anuntat pe 1 aprilie ca a decis suspendarea temporara, pentru o saptamana, a operatiunilor din Romania ale Bank of Cyprus, ulterior suspendarea fiind prelungita cu inca doua saptamani.

Sursa: Jurnalul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: