Elita industriei de prelucrare a metalelor din Romania se reuneste la Demo Metal!

Data publicarii: 23-04-2013 | Afaceri

24 - 27 aprilie 2013 | Romaero Baneasa, Bucuresti 

Miercuri se deschide la Romaero Baneasa unica expozitie din Romania dedicata industriei de prelucrare a metalelor - Demo Metal. Organizat de Euroexpo si Tehnic Media, evenimentul are loc in perioada 24 - 27 aprilie si concentreaza cele mai importante companii din domeniu. 

Evenimentul reuneste 52 de firme cu activitati in sectorul prelucrarii metalelor: materii prime si semifabricate, echipamente pentru taiere si debitare, prelucrare prin aschiere, prelucrarea tablelor, scule, sudura si consumabile, lubrifianti,  spalare  si finisare, tratamentul suprafetelor, aparatura de masura  si control, software specializat. 

Eficienta si calitatea exponatelor va putea fi analizata atent de public, in cadrul unor aplicatii realizate in acest scop. Parte din companiile expozante se vor organiza intr-0 celula de flux tehnologic, pentru a livra un produs finit, live la Demo Metal. Fara precedent in cadrul unui targ tehnic din Romania, veti putea observa un proces de fabricatie, sub forma unei linii de productie complete. Companiile participante la proiect doresc sa furnizeze, in cadrul acestei celule, un set de bune practice, gata de implementat in productie.

  Targul faciliteaza incheierea unor contracte insemnate intre expozanti si vizitatorii specialisti (reprezentanti ai marilor companii apartinand domeniilor industriale dinamice) care vad in acest eveniment o oportunitate importanta de achizitie in cele mai bune conditii. 

De asemenea, Demo Metal constituie o platforma de informare si comunicare, o excelenta ocazie de interactiune pentru specialistii din industrie prezenti la targ. In cadrul conceptului ”KnowHow Transfer Forum”, vor fi realizate prezentari de noi echipamente si tehnologii, conferinte tematice si training-uri, cu scopul raspandirii celor mai noi cunostinte in vederea construirii unui mediu de afaceri eficient si a unei industrii productive. 

Suprafata expozitionala totala de anul acesta a ajuns la peste 4800 metri patrati, targul inregistrand o crestere de aproximativ 60% fata de editia precedenta. 

Prima editie a Demo Metal s-a desfasurat anul trecut, bucurandu-se de participarea a 40 de companii din tara si din strainatate care au expus cele mai noi si mai performante utilaje si echipamente, pe o suprafata de 3 000 mp. In cele patru zile de targ, mai mult de 1100 vizitatori specialisti au trecut pragul pavilionului expozitional de la Romaero Baneasa. 

     Demo Metal are ca obiectiv principal conturarea prioritatilor profesionale si de afaceri ale specialistilor si managerilor companiilor din industria romaneasca.

Pentru mai multe detalii, accesati www.demometal.ro sau vizitati Demo Metal, in perioada 24-27 aprilie, la Romaero Baneasa. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: