CFR Calatori ofera reduceri intre 10 si 25% la cumpararea cu anticipatie a biletelor de tren

Data publicarii: 25-06-2013 | Turism

Pasagerii care opteaza pentru cumpararea in avans a biletelor de tren pot obtine reduceri cuprinse intre 10% si 25% din pretul total, incepand de marti, a anuntat CFR Calatori.

Astfel, la achizitionarea cumpararea biletului inainte cu o perioada cuprinsa intre 21 si 30 de zile, fata de ziua efectuarii calatoriei, reducerea este 25%, in timp ce pentru un interval de 11-20 de zile, discountul este de 18%. Totodata, la cumpararea biletului de calatorie cu minimum sase zile si maximum zece zile inainte de plecare, reducerea va fi de 10%. 

'Procentul de reducere se acorda pentru biletul cu pret intreg si pentru biletul de copil, si se aplica la pretul biletului de calatorie si la suplimentul de tren, in functie de perioada de anticipatie a procurarii biletului. Tariful de rezervare a locului si tariful de supliment de pat/cuseta se achita integral', precizeaza CFR Calatori. 

Potrivit sursei citate, prin serviciul Cumpara Bilete CFR online, la reducerea de 10%-25% oferita la cumpararea cu anticipatie, se adauga un discount de 5%. 

In plus, avantajul celor care folosesc aceasta aplicatie, este ca nu au nevoie decat de o conexiune la internet, fara sa fie necesara printarea biletului, iar identificarea in tren are loc pe baza unui act de identitate, a ID-ului de bilet primit in varianta electronica pe e-mail si a cardului.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: