Sase statiuni montane din Romania, prezentate touroperatorilor in luna noiembrie
Data publicarii: 22-07-2013 | TurismInfo-evenimentul "Criteriul primei zapezi' va continua si in 2013, in perioada 25-29 noiembrie, si va include sase statiuni montane, se arata intr-un comunicat al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, remis luni AGERPRES.
Cea de a II-a editie a evenimentului isi va extinde aria, prin parteneriat cu asociatia similara din Brasov, de la trei zile si trei statiuni prahovene, la sase statiuni montane, cele mai importante la nivel national pentru sporturile de iarna - Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Rasnov si Poiana Brasov.
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, initiator al acestui proiect, a lansat invitatii unor touroperatori din tara si strainatate, in special din Franta, Germania, Rusia, Ucraina, Moldova si Romania.
"Cu aceasta ocazie, va fi lansata si noutatea sezonului, produsul turistic vedeta 'Learn to ski in Romania'. Vom arata ca Romania poate fi o destinatie extrem de competitiva pentru cei care debuteaza in sporturile de iarna, datorita unei infrastructuri imbunatatite, a preturilor mici pentru monitori si a distractiei ieftine", arata Adrian Voican si Christian Macedonschi, organizatorii evenimentului.
Evenimentul este sustinut de Ministerul Economiei, Autoritatea Nationala pentru Turism, ANAT, autoritati locale si antreprenori din domeniul turismului din cele sase statiuni vizate. Infotripul face parte din caravana 'Vacanta in tara mea' organizata de Federatia Asociatiilor pentru Promovarea Turismului din Romania.
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov (APDT Brasov), fondata in anul 2006 de catre Consiliul Judetean, membru fondator principal, reprezinta un proiect de dezvoltare locala creat intr-un parteneriat public-privat, si are drept scop promovarea unitara a obiectivelor turistice reprezentative ale judetului Brasov pe plan national si international.
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice
- Studiu Deloitte: sapte din zece multinationale se asteapta la inmultirea obligatiilor de raportare fiscala, ca urmare a reglementarilor din ultimii ani
- Studiu EY: Profesia de control financiar va suferi modificări radicale în următorii 5 ani
- Stefanini Group îl numește pe Farlei Kothe în funcția de CEO pentru America de Nord, EMEA și APAC
- Punct de vedere EY România: Utilizarea Inteligenței Artificiale de către autoritățile fiscale: avantaje, riscuri și provocări