Bostina si Asociatii a asistat un grup de investitori romani in achizitia companiei Euromedia, liderul pietei de publicitate outdoor din Romania

Data publicarii: 25-09-2013 | Media

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a oferit asistenta juridica unui grup de investitori romani in achizitia intregului pachet de actiuni detinut de compania slovaca JOJ Media House la Euromedia Group, liderul pietei locale de publicitate outdoor. 

Echipa de avocati a casei de avocatura Bostina si Asociatii fost coordonata de avocat partner Cezar Gusu. De asemenea, structurarea afacerii a implicat echipa "Bostina & Associates Corporate Finance”, condusa de catre Oana Borocan.

JOJ Media House este un grup de media slovac care detine actiuni la cateva canale private de televiziune TV JOJ, PLUS, WAU si Senzi, alaturi de companii de publicitate outdoor din Austria, Slovacia, Cehia, Croatia si Macedonia.

Euromedia Group are o retea de panouri cu acoperire la nivel national, cu peste 8.000 de fete publicitare si o cifra de afaceri de peste 8 mil euro in 2012.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: