Programul "City Break la Constanta" incepe vineri, cu preturi de la 130 lei/persoana

Data publicarii: 09-10-2015 | Turism
Programul "City Break la Constanta" incepe vineri, iar pachetul va include 2 nopti de cazare, cu posibilitatea prelungirii pentru inca una, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii remis, joi, AGERPRES.

"Astfel, turistii care vor opta pentru un city break in Constanta vor putea vizita principalele atractii turistice din oras si vor putea savura preparate traditionale din peste si fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agentiile de turism inscrise in program. Tarifele propuse variaza intre 130 lei (la unitati de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) si 210 lei (la 4 stele), pret /pachet/persoana (cazare in camera dubla)", se arata in comunicat.

Turistii au acces gratuit la Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Militar National, Cetatea Histria si Monumentul de la Adamclisi si beneficiaza de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii si la Muzeul Marinei Romane.

"Ca noutate absoluta, pachetul include nu doar cazare cu mic dejun, ci si un voucher de intrare la atractiile turistice din judet, si un dejun de midii de Marea Neagra, ce va fi servit la restaurantele pescaresti din Constanta si din judet inscrise in program. Ca o componenta de educatie, vrem sa ii convingem pe romani sa manance peste si fructe de mare proaspete, din Marea Neagra, acasa, in Romania', a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

Programul este disponibil prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor si agentiilor participante vor fi disponibile incepand de vineri site-ul ANAT si pe pagina da facebook a Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

AGERPRES
Ultimele stiri pe BankNews.ro: