Cardurile Finansbank nu functioneaza miercuri, 17 ianuarie

Data publicarii: 17-01-2007
Cardurile Finansbank nu vor functiona miercuri, 17 ianuarie, din cauza unor modificari in sistemul informatic al bancii, se arata intr-un anunt afisat la intrarile in unitatile bancare. Banca recomanda clientilor sa-si faca provizii de bani pana la sfarsitul zilei de marti, 16 ianuarie. Finansbank a anuntat luni ca va trece de la un serviciu externalizat la un sistem de procesare interna a cardurilor si de gestionare a tranzactiilor efectuate cu acestea, lucru ce va duce la posibilitatea de a configura servicii personalizate pentru aceste produse bancare, corelandu-le cu functionalitatile celorlalte produse de retail.

"Piata cardurilor din Romania este foarte dinamica iar Finansbank dovedeste inca o data faptul ca doreste sa asigure un plus de operativitate si promptitudine in serviciile oferite clientilor sai deoarece flexibilitatea si adaptarea la conditiile actuale ale pietei sunt elementele cheie ce ne vor ajuta sa ne mentinem trendul ascendent de dezvoltare" spune Tamer Ozatakul, Presedintele Finansbank (Romania) S.A.

In acest moment Finansbank detine 11% din piata cardurilor de credit precum si 10% cota de piata a POS-urilor prin cele peste 4,300 de aparate instalate la comercianti. De asemenea Finansbank numara peste 60 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si o retea de 54 de bancomate.

Ghiseul Bancar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: