Tariceanu va inaugura impreuna cu Bill Gates Centrul Global de Suport Tehnic

Data publicarii: 30-01-2007
Bill Gates lanseaza Centrul Global de Suport TehnicPremierul Tariceanu va inaugura, joi, impreuna cu Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, Centrul Global de Suport Tehnic, pe care compania Microsoft il deschide la Bucuresti, informeaza, luni, un comunicat al Guvernului. Evenimentul marcheaza zece ani de activitate a companiei Microsoft in Romania. Cu acest prilej va avea loc, pe langa deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic (GTSC) la Bucuresti si anuntul disponibilitatii generale in Romania a Microsoft Windows Vista, Microsoft Office 2007 si Microsoft Exchange Server 2007.

Vizita in Romania a lui Bill Gates vine imediat dupa lansarea, la nivel mondial, a sistemului de operare Windows Vista pentru utilizatorii casnici.

Noile versiuni ale Windows si Office sunt extrem de importante pentru gigantul IT american, pentru ca, in versiunile lor actuale, cele doua produse genereaza 90% din castigurile companiei si peste doua treimi din vanzarile sale. Totodata, pentru prima data in istoria sa, Microsoft lanseaza atat Windows cat si Office in aceeasi zi. Peste 90% din cele aproximativ 900 de milioane de computere din lume folosesc sistemul de operare Windows, iar averea lui Gates este estimata la 50 de miliarde de dolari, fiind cel mai bogat om din lume.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: