FlixBus anunță noi destinații spre Europa pentru sezonul de vară

Data publicarii: 25-05-2021 | Turism
Treptat, FlixBus și-a reluat cursele internaționale în mai multe țări din Europa. Compania de transport anunță și o serie de noi curse care extind oferta de călătorii dinspre România spre destinații din Europa. Astfel, începând cu luna iunie, pasagerii români vor avea posibilitatea de a călători din nou cu FlixBus către destinații precum Bulgaria, Cehia, Slovacia sau Germania, pe lângă cursele deja existente care leagă țara noastră de țări precum Franța, Italia sau Austria.

Toate destinațiile disponibile, atât cele nou introduse cât și cele deja existente sunt deschise spre vânzare iar biletele pot fi rezervate prin intermediul sitului FlixBus ori a aplicației mobile dedicate.

De la reluarea operațiunilor în urmă cu un an, FlixBus a pus în permanență la dispoziția clienților servicii de transport către destinații populare din Europa. Astfel, orașe precum Dortmund, Hamburg, Praga, Bratislava, Sofia sau Varna sunt din nou disponibile călătorilor din țara noastră prin intermediul unor curse directe.

Cursa București Sofia va fi astfel reluată începând cu data de 3 iunie cu o frecvență de 4 curse pe săptămână. În același timp, ruta Arad Sofia va fi disponibilă la rândul său cu o frecvență de două curse săptămânal. Călătorii care plănuiesc sejururi pe litoralul bulgăresc, vor avea la dispoziție de asemenea, pe durata verii, călătorii spre Varna, cu o frecvență de două curse săptămânale.

Începând cu data de 4 iunie, oferta de servicii FlixBus se extinde și către două populare destinații germane, orașele Dortmund și Hamburg, cu opriri în câteva capitale europene importante precum Viena, Bratislava, Praga sau Berlin.

„Datorită rețelei noastre internaționale suntem capabili să stabilim conexiuni internaționale în funcție de cererea venită din partea pasagerilor și să ne extindem treptat rețeaua. Pe măsură ce situația epidemiologică se îmbunătățește și se apropie sezonul estival, dorim să garantăm un număr mai mare de plecări către și din unele orașe europene, cât și posibilitatea de a călători în siguranță și confort. În ciuda numeroaselor limitări și dificultăți cauzate de pandemie, sperăm să putem răspunde din ce în ce mai mult nevoilor pasagerilor noștri, oferind treptat o gamă mai largă de călătorii către și din întreaga Europa”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: