Investitie de 2,2 milioane euro in al noualea magazin Spar, la Hateg

Data publicarii: 28-02-2007 | Afaceri
Investitie de 2,2 milioane euro in al noualea magazin Spar, la HategGrupul olandez Spar, retea de magazine de bunuri de larg consum, a investit 2,2 milioane euro in cel de-al noualea magazin al retelei romanesti, care va fi inaugurat joi la Hateg, a informat, miercuri, un comunicat al companiei. Noul magazin are o suprafata totala de 1.300 metri patrati, din care 1.000 sunt destinati spatiului de vanzare si ofera o gama de 5.738 de articole.Pentru magazinul de la Hateg, Spar lucreaza cu 428 de furnizori, iar numarul angajatilor este de 42.

SPAR isi propune, in 2007, un plan de extindere ce prevede deschiderea a peste 20 de locatii, avand deja 11 proiecte definitivate, dintre care cinci hypermarket-uri si supermarket-uri in Bucuresti. Investitia totala pe 2007 se va ridica la aproximativ 20 de milioane de euro.

Orasele vizate pentru acest an sunt: Ramnicu Valcea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Oradea si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor.

Obiectivul de dezvoltare a companiei pe termen mediu este formarea unui lant de 55 de magazine. Din perspectiva strategiei pe termen lung, Spar isi propune sa deschida magazine in toate orasele importante ale tarii, ajungand la un total de 250 de centre comerciale la nivel de Romania, potrivit oficialilor companiei.

La nivelul intregii lumi, numarul total al magazinelor SPAR este de peste 15.000, cu o cifra de afaceri totala de 27,9 miliarde de euro in 2005, extins pe 4 continente in 34 de tari.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: