Peste 1.500 de joburi disponibile la Angajatori de TOP

Data publicarii: 01-03-2009 | HR/Cariere

Aproximativ 1.500 de oferte de locuri de munca vor fi prezentate in cadrul celei de-a VI-a editii a targului de joburi Angajatori de TOP, eveniment care va avea loc la Sala Palatului, in perioada 20-21 martie. Cele mai multe oferte de joburi sunt in domeniile IT, FMCG, Retail, BPO, consultanta si sectorul bancar.

"Suntem in continuare in topul preferintelor marilor companii ca furnizor de solutii optime pentru recrutarea si selectia de tineri ambitiosi, cu potential. S-au alaturat demersului nostru, ca de fiecare data, cei mai mari jucatori din domeniile IT&C, consultanta, bancar, FMCG, retail, inginerie. Targul asigura platforma ideala de intalnire in acelasi spatiu a ofertelor de angajare cu planurile indraznete ale tinerilor", spune Mihai Cima, project manager Angajatori de Top.

Cei peste 12.000 de vizitatori asteptati la eveniment pot aplica pentru pozitii de contabil, consultant vanzari, senior IT project manager, IT project manager, business analyst, software developer sau key account manager. Oferta de joburi vizeaza atat pozitii din Capitala si mai multe orase din tara, cat si pozitii in afara tarii. In cadrul evenimentului va avea loc o conferinta cu tema "Cum se schimba criteriile de angajare in perioada de criza", precum si alte 20 de workshopuri si conferinte pe teme de cariera sustinute de companiile prezente la targ.

Participantii la targ pot afla mai multe despre oportunitatile gratuite de studiu in strainatate, criteriile de recrutare si selectie in perioada de criza, precum si depre ceea ce inseamna o cariera in IT&C, FMCG sau logistica si achizitii. Targul Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor, precum si tineri profesionisti si specialisti cu potential.

Business Standard