Romanian International Bank emite carduri cu chip

Data publicarii: 06-05-2009 | Finante-Banci

Romanian International Bank emite incepand cu data de 04 mai 2009, carduri cu tehnologie chip pentru toate tipurile de carduri de debit si credit aflate in portofoliu, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Incorporand  un microprocesor pe care sunt stocate informatii referitoare la posesorul cardului, contul acestuia si banca emitenta, cardurile chip  prezinta patru mari avantaje: siguranta, rapiditate, acceptare extinsa si flexibilitate. Prin intermediul acestora se pot procesa atat tranzactii bazate pe chip, cat si tranzactii bazate pe banda magnetica.

Cardurile cu chip, emise de RIB sub siglele MasterCard si Maestro, se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Acestea pot fi acordate si detinatorilor actuali de carduri pe baza unei cereri depusa la oricare din sucursalele bancii.

"Noile carduri RIB fac parte din politica de dezvoltare a bancii bazata pe oferirea de servicii de inalta calitate clientilor. Detinem in portofoliu un produs modern si de o calitate superioara: cardul. Am hotarat sa integram tehnologia chip gandindu-ne la nevoile clientilor nostri. Prin intermediul acesteia, gradul de securitate al tranzactiilor efectuate va fi net superior", a declarat George Priboi, Sef Departament Carduri, Romanian International Bank S.A.

Romanian International Bank S.A. este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 33 de unitati bancare, aflate in Bucuresti(15) si in tara (19), avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite.

Redactia BankNews.ro