BCR tine unitati deschise in weekend pentru a da credite Prima Casa

Data publicarii: 11-03-2011 | Finante-Banci



Banca Comerciala Romana (BCR) mentine unele unitati deschise sambata si duminica, in intervalul orar 09:00 - 13:00, pentru a acorda credite Prima Casa si a epuiza plafonul disponibil, in limita caruia estimeaza ca va mai aproba inca 1.500 de astfel de imprumuturi.

"Clientii care au venit in unitatile BCR la prima editie a «Zilei Usilor Deschise», desfasurata in perioada 26-27 februarie au fost in numar mare. Cateva sute de persoane au cerut informatii despre programul Prima Casa 3. Preconizam ca pana la epuizarea plafonului alocat BCR pentru Prima Casa 3 sa mai acordam peste 1.500 de credite", a declarat, intr-un comunicat, Stefan Coroianu, director executiv directia managementul produselor de retail in cadrul BCR.
 

BCR a primit, de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, cel mai mare plafon, insumand 64 milioane de euro, pentru acordarea de credite in cadrul programului guvernamental Prima Casa 3. Banca a anuntat, la finele lunii februarie, inainte de prima editie a "Zilei Usilor Deschise", ca a aprobat de la inceputul programului Prima Casa 3 credite in valoare de aproximativ 30 milioane euro.

 

citeste integral: money.ro