Noi deschideri de sucursale UniCredit Tiriac Bank

Data publicarii: 11-10-2011 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a deschis cinci noi sucursale, dintre care doua in Bucuresti, doua in municipiul Constanta si una in orasul Bacau.

"Dorim sa ne plasam cat mai aproape de clientii nostri si de comunitatile locale, sa le dovedim ca suntem un partener cu care se lucreaza usor si ca ne ridicam la nivelul asteptarilor si exigentelor pe care le au. Ne bucuram sa anuntam deschiderea noilor sucursale, parte a unui amplu plan de dezvoltare pe care UniCredit, ca banca europeana de top, il are pentru piata din Romania”, a declarat Emanuele Butta, vicepresedintele responsabil pentru Divizia de Retail a UniCredit Tiriac Bank.

In capitala, banca a inaugurat sucursala Gara de Nord (Str. I.G. Duca nr. 1) si sucursala Bucur Obor (Sos. Colentina nr.2, parter, incinta magazinului Bucur Obor), ajungand la un numar total de 54 unitati in Bucuresti.

In orasul Constanta, UniCredit Tiriac Bank a deschis doua noi sucursale, una aflata in incinta Portului Constanta, la intrarea de la Poarta 1, iar cealalta pe str. Mircea cel Batran. Aceste doua inaugurari vin sa consolideze prezenta bancii in municipiul Constanta, unde mai avea deschise 11 sucursale.

Sucursala inaugurata in Bacau se afla pe Str. Energiei nr. 25 si este a sasea unitate UniCredit Tiriac Bank in acest oras.

"In ciuda contextului economic dificil, atat in plan national cat si extern, UniCredit Tiriac Bank si-a sustinut in permanenta clientii pentru a depasi impreuna provocarile din activitatea de zi cu zi. Mai mult, doresc sa va asigur de angajamentul nostru pe termen lung, pentru a putea progresa impreuna”, a adaugat Emanuele Butta.

Prin deschiderea celor cinci sucursale, UniCredit Tiriac Bank a ajuns in prezent la o retea nationala care numara 240 de unitati.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: