Banca Transilvania a lansat primul card Visa Platinum de pe piata romaneasca

Data publicarii: 07-02-2007 | Finante-Banci
Banca Transilvania a lansat primul card Visa Platinum de pe piataBanca Transilvania a lansat astazi primul card Platinum de pe piata romaneasca, Visa Platinum, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Acest produs premium este dedicat clientilor sofisticati ai bancii si ofera servicii pe masura, fiind special creat pentru a asigura avantaje majore unei categorii aparte de persoane care apeleaza la serviciile Bancii Transilvania.

Prezenta pe piata, incepand de azi, a cardului Visa Platinum, subliniaza atingerea unui anumit grad de maturitate a pietei cardurilor din Romania, in care segmentarea aduce clientilor servicii suplimentare, diferentiate. Tocmai de aceea, Banca Transilvania, in calitate de jucator important pe acest segment de produse, a decis sa ofere un card premium unic in Romania.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: "Cardul Visa Platinum inseamna  recunoasterea unui statut special pe care il au o parte dintre clientii nostri, pentru care ne-am propus sa oferim servicii de lux. Si aceasta, deoarece Visa Platinum inseamna high-life, oferte exclusiviste si standarde inalte".

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma:

"Banca Transilvania a reusit sa ofere in premiera inca un mod nou de a-i surprinde si incanta pe detinatorii de carduri. Aceste carduri, nu numai ca sunt adaptate nevoilor clientilor cu venituri ridicate ai Bancii Transilvania, dar, in plus, dau posibilitatea ca acestia sa beneficieze de o putere de cumparare mai mare precum si de oferte exclusive in toata lumea. Lansarea primului card Visa Platinum impune un stardard foarte inalt pentru viitoarele oferte de carduri pe piata din Romania", a spus Catalin Cretu, Vicepresedinte, Romania si Bulgaria, Visa International. 

Cardul Visa Platinum se adreseaza persoanelor din top managementul companiilor mari, oamenilor de afaceri, persoanelor cu un statut social aparte, care dispun de venituri lunare nete de peste 3.500 EUR. Posesorii acestui card vor putea contracta o linie de credit a carei valoare poate ajunge pana la 30.000 EUR.

Cardul Visa Platinum oferit de Banca Transilvania este un produs de creditare cu o perioada de gratie de pana la 56 de zile. In plus, acesta poate fi folosit oriunde in lume unde apare sigla Visa, permitand ridicarea de numerar de la peste un milion de bancomate si oferind posibilitatea de a cumpara, fara a fi perceput nici un comision suplimentar, servicii si produse de la aproximativ 30 de milioane de comercianti.

Persoanele care vor detine un card Visa Platinum se vor bucura de servicii speciale precum: inlocuirea cardului sau eliberarea de numerar - in regim de urgenta, asigurari speciale pe timpul calatoriilor (asigurari de deces, de accident, medicale, pentru intarzierea bagajelor sau / si a zborului etc.).

Odata cu Visa Platinum, clientii vor primi alte doua caduri, Priority Pass si Priority Traveller,  datorita colaborarii pe care Banca Transilvania o are cu Priority Collection. Detintorii de card Priority Pass ofera detintorilor accesul in peste 500 de saloane VIP Lounge din cadrul aeroporturilor din peste 90 de tari. Cu Priority Traveller, clientii Visa Platinum au la dispozitie beneficii multiple, cum ar fi tarife preferentiale pentru cazarea in cele mai cunoscute hoteluri din lume sau discount-uri la inchirierea de masini. In plus, la dispozitia posesorilor de card se afla o echipa care poate fi apelata la un numar de telefon dedicat si care ofera intregul suport necesar organizarii unei calatorii. Pentru  jucatorii de golf, cardul Priority Traveller inseamna acces pretutindeni: la cele mai exclusiviste cluburi de profil din intreaga lume, in peste 250 de locatii (cluburi, spa, fitness etc.), discount-uri si altele.

Banca Transilvania s-a alaturat programului Visa World's Best Offers si Visa Platinum Privileges, initiat de Visa International, cu scopul de a facilita accesul detinatorilor de card Visa Platinum la oferte foarte atractive. Toate detaliile pot fi consultate pe site-ul: visadestinations.com, respectiv pe bancatransilvania.ro.

Cardul Visa Platinum consolideaza portofoliul de produse si servicii al bancii, care cuprinde acum alte 13 tipuri de carduri de credit si de debit, segmentate in functie de caracteristicile clientilor tinta. Banca Transilvania a emis pana acum peste 900.000 de carduri si are o cota de piata de 9,88%.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: